Zakelijke opslag

Ook voor de zakelijke huurder hebben wij zeer geschikte opslagruimtes. Van het opslaan van administratie tot de opslag van voorraad van uw eigen webshop. Bij De Rooy Opslag variëren de opslagruimtes van 1 vierkante meter tot en met 12 vierkante meter. Heeft u opslagruimte nodig in de omgeving van Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk? Dan bent u bij De Rooy Opslag in Bergschenhoek aan het juiste adres. Al uw spullen staan veilig en droog opgeslagen tegen scherpe tarieven opgeslagen in één van onze opslagruimtes.

Opslag van administratie en archieven

Het bewaren van de administratie van uw bedrijf is natuurlijk wettelijk verplicht. De administratie moet minstens 7 jaar worden bewaard en na die 7 jaar kan het best een flinke stapel worden. Heeft u geen ruimte om de administratie op te slaan of slaat u het liever extern op? Bij De Rooy Opslag hebben wij geschikte opslagruimtes voor het opslaan van uw administratie en archieven. Zo hebben wij opslagruimtes variërend van 1 vierkante meter tot 12 vierkante meter, dus voor ieder bedrijf een geschikte ruimte. Wij raden wel aan op van alle documenten een digitale back-up te maken zodat u op alles bent voorbereid.

Opslag van uw voorraad

Heeft u een goedlopende eigen webshop of verkoop je veel spullen via Bol.com? Dan kunt u bij De Rooy Auto’s terecht voor verschillende opslagruimtes. Zeker als u vanuit thuis uw webshop runt en de voorraad op slaat, kunnen wij ons goed voorstellen dat dit op een gegeven moment al snel veel wordt en uw huis volstaat met dozen. Door uw voorraad op te slaan bij De Rooy Opslag zorgt u dat uw huis weer helemaal doos-vrij is en heeft u 7 dagen per week toegang tot uw eigen opslagruimte.

Ook als u veel werkt met seizoensgebonden artikelen kan het zijn dat er in bepaalde periodes van het jaar natuurlijk meer goederen zijn die opgeslagen moeten worden dan in andere periodes van het jaar. Ook hier kunt u bij De Rooy Opslag uitstekend mee terecht, zo werken wij het flexibele contracten en kunt u het contract per maand opzeggen. Zo bent u verzekerd van een goede en veilige opslagruimte voor wanneer het nodig is.

Opslag van gereedschap en apparatuur

Misschien wel het belangrijkste voor uw bedrijf zijn het gereedschap en de apparatuur. Des te belangrijker om het op een goed beveiligde plek op te slaan. Bij De Rooy Opslag heeft u 7 dagen per week onbeperkt toegang tot uw eigen opslagruimte. Door de toegangscontrole en beveiligingscamera staat uw gereedschap en apparatuur veilig, daarnaast biedt De Rooy Opslag een droge en goed bereikbare opslagruimte.

Opslag van kantoor inboedel

Moet uw kantoor verbouwd worden of gaat u verhuizen naar een nieuw kantoor? Sla uw kantoor inboedel makkelijk en veilig op in één van onze opslagruimtes. U kunt zowel het meubilair als documenten opslaan in onze veilige en droge opslagruimtes. Door de flexibele contracten kunt u ook voor een korte periode een opslagruimte huren om zo na de verbouwing of verhuizing weer snel aan de slag te kunnen in uw nieuwe kantoor.