Welke afmetingen hebben de opslagboxen?

De boxen hebben verschillende afmetingen, er zijn boxen beschikbaar van 1 m2 t/m 12 m2. Op de ‘opslagruimtes’ pagina staan voorbeelden van de boxen afgebeeld met de daarbij behorende afmetingen.

Kan ik een auto, boot of camper bij jullie stallen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om je auto, boot of camper bij ons op te slaan.

Wat is de hoogte van de opslagboxen?

De hoogte van de opslagboxen bedraagt 3,00 meter.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Het beste is om uw spullen te laten verzekering door een melding te maken naar uw eigen verzekeringsmaatschappij waar u uw inboedelverzekering heeft ondergebracht. Voor een klein bedrag per maand kunt u dan al zorgen dat uw spullen verzekerd zijn.

Welke beveiligingsmaatregelen zijn er?

De opslag vestiging wordt 24/7 bewaakt door de nieuwste bewakingscamera’s, daarnaast is de bevestiging uitgerust met een alarmsysteem wat automatisch buiten de toegangstijden in werking treedt.

Hoe kom je de opslag vestiging binnen?

Tijdens de overdracht van de sleutel van de opslagbox krijgt u ook een key tag waarmee u de deur van de opslag vestiging kunt openen. Vanuit binnen kunt u dan de roldeur openen waardoor er eenvoudig en droog geladen en gelost kan worden.

Wat zijn de openingstijden van de vestiging?

De toegangstijden zijn van 07:00 tot 22:00, 7 dagen per week.

Wat is de opzegtermijn?

Afhankelijk van het contract waar u voor gekozen heeft is de opzegtermijn 15 dagen. Als u een contract heeft afgesloten voor 3 maanden of 12 maanden is het na die tijd maandelijks opzegbaar met inachtneming van de 15 dagen opzegtermijn.

Mag ik alles opslaan in mijn opslagbox?

De meeste goederen mogen probleemloos worden opgeslagen bij ons. Er zijn natuurlijk wat uitzonderingen en dit heeft met name met de veiligheid te maken. Zo is het verboden om de volgende zaken op te slaan:

  • ontplofbare, brandgevaarlijke, giftige, corrosieve, milieugevaarlijke, chemische en andere gevaarlijke stoffen
  • voedsel en andere bederfelijke stoffen
  • afval en alle mogelijke afvalstoffen
  • gestolen of illegale goederen

Ook mag u uw opslagbox niet als werk -of verblijfplaats gebruiken.

Kan ik per direct over een ruimte beschikken?

Wij zijn vrij flexibel, dus u kunt per direct over een opslagbox beschikken. Uiteraard mits de box van uw keuze nog beschikbaar is, mocht dit niet het geval zijn? Dan zoeken we samen naar een voor u passende oplossing.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.