Tijdelijke opslag

Gaat u binnenkort verhuizen of zit u midden in de verbouwing en wilt uw spullen veilig en droog opslaan? Kom dan gerust eens kijken bij onze opslagruimtes. We hebben een variërend aanbod aan opslagruimtes zodat er voor iedereen altijd wel een opslagruimte bij zit van de juiste grootte. Bent u op zoek naar een opslag in Bergschenhoek of in de omgeving van Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk dan is De Rooy Opslag een ideale locatie om uw spullen op te slaan. Uw spullen staan bij ons veilig, droog en tegen scherpe tarieven opgeslagen, daarnaast werken wij met flexibele contracten zodat u uw opslagruimte net zolang kan huren als dat u zelf nodig heeft.

Opslag bij een verhuizing

Tijdens een verhuizing kan het voorkomen dat u een periode heeft waarin u uw inboedel tijdelijk ergens op moet slaan. In dit geval zijn onze opslagruimtes een ideale uitkomt. Zo staan uw goederen bij ons veilig en droog opgeslagen en heeft u 7 dagen per week toegang tot uw spullen. Met de ruime openingstijden van onze opslag locatie heeft u bijna op ieder moment van de dag en in de week toegang tot uw eigen opslagruimte.

Ook als u kleiner of samen gaat wonen en uw spullen wilt bewaren kan een opslagruimte bij De Rooy Opslag een uitkomt zijn. Zo heeft u de tijd om de spullen eventueel uit te zoeken en te kijken wat u echt wilt bewaren. Als u nog op zoek bent naar uw ideale woning, maar wel uw eigen huis al verkocht heeft kan tijdelijke opslag een uitkomt voor u bieden. U kunt de spullen die u echt nodig hebt meenemen en de overige spullen tijdelijk opslaan in één van onze goed beveiligd opslagruimtes.

Opslag bij een verbouwing

Bent u uw huis aan het verbouwen of wordt uw huis op dit moment verbouwd? Dan is het wellicht makkelijk om een deel van te inboedel in één van onze opslagruimtes op te slaan, zodat er geen onnodig stof of beschadigingen op uw spullen komen. Bij De Rooy Opslag bent u dan aan het juiste adres voor de opslag van uw goederen. Uw inboedel en spullen kunnen veilig worden opgeslagen en kunnen niet vallen of beschadigd raken. Daarnaast heeft uw in het huis wat wordt verbouwd lekker de ruimte om door kunnen werken zonder allerlei meubels steeds te moeten verplaatsen.

Door onze flexibele contract is het niet erg als de verbouwing wat langer duurt dan gepland, u kunt probleemloos op uw contract verlengen of opzeggen wanneer uw verbouwing klaar is. Heeft u opslagruimte nodig in de omgeving van Lansingerland, neem dan gerust contact op en kom eens kijken bij één van onze opslagruimtes.