Storagebox nodig?

Een storagebox is handig wanneer je tijdelijk extra ruimte nodig hebt. Voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden zijn dit soort boxen beschikbaar. Handig wanneer je bij een verhuizing of verbouwing net wat meer plek nodig hebt om jouw spullen op te bergen.

Een opslagruimte volledig naar jouw wensen
Een storagebox is een ruimte waarin je tijdelijk spullen kunt opslaan. Je kunt deze voor een korte of langere periode huren. Net zo lang als dat jij die extra ruimte nodig hebt.

Een box kun je in verschillende maten huren. Zo kun je een box huren ter grote van jouw meest waardevolle spulletjes. Denk dan bijvoorbeeld aan de grote van jouw postzegel of munten verzameling. Ben je toch op zoek naar wat meer ruimte waar je jouw meubels kwijt kunt tijdens een verbouwing? Ook in grotere formaat kun je boxen huren. De maten variëren waardoor jij een keuze kunt maken die geheel aan jouw wensen voldoet en dat nog wel voor een aantrekkelijke prijs.

Jouw spullen veilig opgeborgen
De opslag heb je zelf in handen. Zo kun je met een busje of auto jouw spullen naar de storagebox vervoeren. Denk eventueel aan extra benodigdheden zoals een pomp- of steekwagen. Zo vergemakkelijk je de verhuizing van jouw spullen. Zitten er breekbare spullen bij? Denk dan ook aan verpakkingsmateriaal.

Heb je overhoop toch wat nodig uit je de opslagruimte? Door de ligging kun je er gemakkelijk naar toe om de benodigde spullen uit de box te halen. Een box is super flexibel dus.

Naast flexibiliteit staat veiligheid voorop. Ga je op reis en ben je daardoor voor een langere tijd onderweg? Dan wil je je natuurlijk geen zorgen hoeven maken om jouw waardevolle spullen. Daarom krijg je bij het huren van een box niet alleen de oppervlakte waarop je jouw spullen kunt stallen. Bovendien krijg je ook nog eens een goede beveiliging voor jouw spullen. Je kunt er van uitgaan dat jouw spullen in goede staat blijven. De boxen zijn beveiligd tegen regenval en andere extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze door middel van goede sloten en camera’s beveiligd tegen diefstal. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer je onderweg bent en kun je met een rustig gevoel van je reis genieten.

Wil jij voor een scherpe prijs een storagebox huren? En wil je weten in welke formaten deze te huur zijn? Stuur dan gerust een mail of bel voor een prijsopgave. Wij staan paraat om jou te helpen en vertellen je alles over de mogelijkheden.

Bekijk hier de beschikbare opslagruimtes