Self Storage Bergschenhoek

Ben je op zoek naar Self Storage in Bergschenhoek? Dan kun je een opslagruimte huren. Met een opslagbox kun je meer spullen kwijt. Dit kan handig zijn tijdens het verhuizen, als je in huis net wat ruimte te kort komt of om andere redenen. De opslagboxen kun je in veel gevallen makkelijk bereiken, mede vanwege de gunstige locatie en de ruime openingstijden.

Waarom een storage box huren?

Het kan zomaar zijn dat je thuis ruimte te kort komt. Dat kan meerdere redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van een scooter, meubels die je niet gebruikt of verhuisdozen. Er zijn altijd wel momenten dat extra ruimte handig kan zijn.

Ook voor zakelijke doeleinden kunnen de opslagboxen worden verhuurd. Voor mensen die extra apparatuur op willen slaan, pakketjes door het land moeten verspreiden of een webshop hebben waarbij extra opslagruimte nodig is kan het bijvoorbeeld prettig zijn om een persoonlijke storage box te huren. Zo geniet je van extra opslagruimte waar je gemakkelijk bij kunt.

Persoonlijke toegang

Het spreekt misschien voor zich, maar je tot de storage box heb je persoonlijke toegang. Meestal kun je door middel van een persoonlijke code of sleutel tag je eigen box in komen. Tijdens openingstijden kun je je opslagbox in Bergschenhoek bereiken. Daarvoor gelden geen ingewikkelde procedures. Op een makkelijke en snelle manier kun je je spullen bereiken.

De opslagruimte die bij jouw wensen past

Wat afhankelijk is van persoonlijke wensen is het formaat van de opslagruimte die je in Bergschenhoek gaat huren. De een heeft immers meer ruimte nodig dan de ander. Bij het opslaan van wat verhuisdozen komt minder kijken dan het opslaan van groot meubilair of een scooter.

Vaak wordt ook de prijs die je ervoor betaalt op het formaat van de ruimte gebaseerd. Per kubieke meter betaal je in de meeste gevallen een specifiek bedrag per maand. Aangezien je uit meerder formaten kunt kiezen, kun je ervoor zorgen dat je nooit teveel betaalt. Het aantal kubieke meters van de ruimte, en dus de prijs, heb je zelf in de hand.

De periode waarvoor je de opslagruimte kan huren verschilt. Je kunt zelf bepalen hoe lang je van een storage box in Bergschenhoek gebruik wilt maken. Dit kan maanden of jaren zijn. Het is maar net hoe lang je het nodig hebt.

Veiligheid

De opslagruimtes worden goed beveiligd. Door middel van bewakingscamera’s en een alarmsysteem wordt het gebouw goed in de gaten gehouden. Over de veiligheid van je spullen in de opslag hoef je je dus geen zorgen te maken. Bij de meeste opslagruimtes kun je rekenen op een bewaking van 24 uur per dag. Diefstal wordt er nagenoeg onmogelijk gemaakt.

Het formaat van de opslagruimte bepalen

Het kan lastig zijn om op voorhand te bepalen hoe groot de ruimte is die je nodig hebt. Op het internet kun je bepaalde vuistregels vinden om het inschatten makkelijker te maken. Een ruimtecalculator kan bijvoorbeeld nuttig zijn. Zo kun je opzoeken hoeveel verhuisdozen er in een bepaald formaat ruimte passen. Daarmee krijg je een beter beeld van het formaat dat je nodig hebt.

Om je een idee te geven zetten we de volgende maten op een rijtje. In een ruimte van:

  • 3 kubieke meter passen eenvoudig 10 verhuisdozen
  • 15 kubieke meter passen meubels en spullen van gemiddeld formaat
  • 30 kubieke meter passen grotere meubels uit een middelgroot huis
  • 75 kubieke meter passen grotere meubels, alles uit een groot woonhuis

Vaak is het ook mogelijk om met eigen ogen een kijkje te nemen bij de ruimtes.

De wisselende faciliteiten bij een storage box

Wil je een opslag huren in Bergschenhoek? Dan kun je naast de bovenstaande beschreven eigenschappen ook nog letten op andere faciliteiten bij het zoeken van een storage box. Bijna altijd is verlichting wel aanwezig. Verder is het wisselend of er ook stopcontacten in de ruimte aanwezig zijn of dat je bijvoorbeeld op een overdekte plek kunt laden en lossen. Ook koeling en verwarming, het soort beveiliging en de openingstijden verschillen per opslagruimte.

De voordelen van een opslagruimte huren

Veel voordelen komen uit al het artikel naar voren. Met het huren van een opslagruimte ben je er allereerst zeker van de je spullen op een veilige manier worden opgeborgen. Daarnaast heb je thuis meer ruimte beschikbaar omdat je de spullen er niet kwijt hoeft te kunnen. Aangezien je zelf kunt bepalen hoelang je de ruimte wilt huren, kun je er ook voor kiezen om het tijdelijk op te slaan. Voor bijvoorbeeld een verhuizing.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes