Meer ruimte nodig? Doe aan self-storage

Wil jij extra ruimte in je huis creëren en wil je daarom aan self-storage doen? Er zijn verschillende soorten opslagruimtes die jij kunt huren om je spullen tijdelijk te stallen. Zo maak je gemakkelijk jouw huis net wat ruimtelijker. Je kunt een opslagruimte net zo lang huren als dat jij die extra ruimte nodig hebt. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden voor self-storage. Heb je veel ruimte nodig? Dan is een opslagloods misschien wat voor jou. Wil je alleen jouw postzegelverzameling kwijt? Dan kun je bijvoorbeeld een kleine storagebox huren.

Handig wanneer je meer ruimte nodig hebt

Er zijn verschillende self-storage ruimtes waar jij jouw dierbare spullen kwijt kunt. Of je nou tijdelijk extra ruimte hebt voor een verhuizing of je auto ergens wilt stallen. Opslagruimtes ruimtes komen in verschillende maten. Dit kan een box zijn voor alleen jouw schelpencollectie of een opslagloods waar je je gehele inboedel in kwijt kunt. Tevens zijn dit soort opslagruimtes beschikbaar voor particulieren alsook voor zakelijke doeleinden.

Tips bij het opslaan van jouw spullen

Wanneer je je spullen in een opslagplaats gaat stallen, wil je natuurlijk verzekerd zijn dat ze in dezelfde staat blijven. Daarom moet je rekening houden met verschillende dingen wanneer je aan self-storage gaat doen. Zorg dat je je spullen goed inpakt en gebruik zo nodig speciaal verpakkingsmateriaal.

Daarnaast is het handig wanneer je je spullen wanneer mogelijk in dozen verpakt. Label de dozen zodat je in een handomdraai ziet in welke doos wat zit. Zo voorkom je een hoop zoekwerk wanneer je overhoop iets nodig hebt uit jouw opslagplaats. Stapel de dozen goed en stevig op om omvallen te voorkomen. Je wilt natuurlijk niet dat iets breekt.

Je kunt er voor kiezen zelf de spullen te vervoeren indien je een auto hebt. Je kunt er ook voor kiezen een te huren of een karretje te huren.

Wanneer je met je spullen in de opslagloods bent aangekomen is het handig om een pomp- of steekwagen bij je te hebben. Het ligt maar net aan de hoeveelheid dozen die jij gaat opslaan. Altijd handig is een paar sterke armen. Heb je die zelf? Heel goed. Of neem een vriend of vriendin mee die jou kan helpen.
Besteed je het verhuiswerk toch liever uit? Dan kun je er voor kiezen een verhuisbedrijf in te huren. Zij verplaatsen jouw dozen en of meubels met gemak van jouw huis naar jouw gehuurde opslagplaats.

Staan je spullen eindelijk in de opslagplaats? Dan hoef jij je verder geen zorgen meer te maken. De opslagplaats wordt goed beveiligd door middel van sloten, camera’s, alarmen en beveiliging.

Wil je nog meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jou wanneer je je spullen wilt opslaan? Neem dan gerust contact op en jij krijgt advies op maat.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes