Particuliere opslag

Staat de garage helemaal vol of kunt u de zolder niet meer op, omdat het helemaal vol met spullen staat? Maak weer ruimte in uw huis en sla een deel van de inboedel op in één van onze veilige en droge opslagruimtes. Zoekt u opslagruimte in de omgeving Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk neem dan gerust contact met ons op en kom eens kijken bij één van onze opslagruimtes.

Ruimtegebrek

Heeft u simpelweg gewoon ruimtegebrek voor de spullen die u thuis heeft staan, maar wilt u deze spullen wel bewaren? Dan biedt De Rooy Opslag een uitkomst, u kunt uw spullen eenvoudig en veilig opslaan in onze opslagunits. U heeft 7 dagen per week tussen 07:00 en 22:00 toegang tot uw eigen opslagruimte, dus mocht u iets nodig hebben uit uw opslagunit, dan kunt u daar altijd bij.

Seizoensgebonden goederen opslaan

Seizoensgebonden goederen zoals de kerstboom, de wintersport spullen of de tuinmeubelen zijn in een gegeven periode van het jaar niet meer nodig, maar wat doet u dan met de spullen? Bespaar ruimte bij u thuis en sla de goederen op bij De Rooy Opslag. Hier staan de spullen droog en veilig opgeslagen en heeft u er geen omkijken meer naar. Mocht u de spullen weer nodig hebben, dan heeft u 7 dagen per week toegang tot uw eigen opslagruimte. Wij bieden opslagruimtes aan tegen scherpe tarieven, zodat u uw spullen veilig op kunt slaan op het moment dat u ze niet nodig heeft.

Opslag tijdens reis of verblijf in het buitenland

Wilt u een aantal maanden de wereld rondreizen of verblijft u een wat langere periode in het buiteland, dan kan De Rooy Opslag u eenvoudig een opslagruimte huren om uw spullen tijdelijk op te slaan. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk uw eigen woning verhuren, zonder dat de huurder gebruikt maakt van uw eigen spullen. Bij terugkomst uit het buitenland heeft u dan weer eenvoudig toegang tot uw eigen opslagruimte en kunt u makkelijk uw spullen weer ophalen.

Opslag voor je hobby

Heeft u thuis ruimtegebrek door uw hobby of misschien wel door de hobby van je man of vrouw? Surfers, golfers, verzamelaars en alle andere hobbyisten die thuis weinig ruimte hebben om de goederen op te slaan kunnen eenvoudig een veilig de goederen opslaan bij De Rooy Opslag. 7 dagen per week, 365 per jaar van 07:00 tot en met 22:00 heeft u toegang tot uw eigen opslagruimte. Zo kun je makkelijk je hobby blijven beoefenen zonder dat het thuis veel ruimte in beslag neemt. Door de scherpe tarieven, goede beveiliging en droge opslagruimtes is het ideaal om uw spullen op te slaan. Woont u in de omgeving van Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk en bent u op zoek naar opslagruimte? Kom dan gerust eens langs om te kijken welke mogelijkheden wij hierin hebben.