De Rooy Opslag

De Rooy Opslag is een Self Storage locatie in Bergschenhoek en ons doel is het voorzien van een flexibele oplossing voor tijdelijke of permanente opslagbehoefte. Wij richten ons voornamelijk op de omgeving Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Je kunt bij ons opslagruimtes huren van verschillende groottes van 1 m2 tot en met 12 m2. Of nu gaat verhuizen, verbouwen, reizen of een zakelijke opslag nodig heeft, samen zorgen we ervoor de we de perfecte opslagruimte voor jouw situatie beschikbaar hebben.

Je hebt bij De Rooy Opslag 7 dagen per week onbeperkt toegang tot je eigen opslagruimte door middel van een keytag en je eigen opslagruimte is beveiligd met jouw eigen slot. De opslagruimtes worden 24/7 in de gaten gehouden door de camerabeveiliging, zodat we een hoge veiligheid kunnen garanderen op onze opslaglocatie.

Met de flexibele contracten en scherpe tarieven is De Rooy Opslag ideaal voor zowel tijdelijks als permanente opslag van goederen. U kunt het hele jaar door gebruik maken van de opslagruimte zonder dat je ergens omkijken naar hebt. Voor deur is een ruime parkeergelegenheid en u kunt zelfs binnen door middel van een overheaddeur droog laden en lossen.

Je kunt bij De Rooy Opslag ook gebruik maken van diverse hulpmiddelen, zoals steekkarretjes en een aanhangwagen die je kunt gebruiken voor het vervoeren van goederen. Daarnaast hebben wij een samenwerking met De Rooy Auto’s waar u voordelig een busje kunt huren voor het transport van goederen naar je eigen opslagruimte.

Ben je op zoek naar een veilige opslagruimte in de omgeving Lansingerland, neem dan gerust even contact met ons op of kom even langs bij ons op locatie, dan geven we je geheel vrijblijvend een rondleiding in onze opslaglocatie.