Opslagtips

Om het opslaan van uw goederen zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een aantal handige tips samengesteld op het opslaan zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

Indeling

Belangrijk is om vooraf even na te denken over de indeling van de opslagruimte. Hoe wil je alles neer gaan zetten, hoeveel spullen heb je? Met een eenvoudige tekening kunt u al enigszins de opslagruimte zo indelen zoals u dat wilt. Daarnaast is het handig om altijd een doorgang te behouden zodat je altijd makkelijk bij alle spullen komt. Als je de opslagruimte namelijk helemaal vol zet en je moet dan iets hebben wat helemaal achterin staat, dan moet je eerst alles weer eruit halen.

Inpakken

Het inpakken van spullen is ook belangrijk tijdens het opslaan ervan. Zo kun je de meeste losse zaken het beste in een stevige doos opslaan. Ons advies is om de zwaarder spullen onder te leggen zodat de doos daardoor goed op zijn plek blijft staan. Door de hoogte van onze opslagruimtes kunnen er veel dozen gestapeld worden, zo bespaar je weer ruimte in de opslagruimte zelf. Hierin is het wel belangrijk om de zwaarste dozen uiteraard onder te zetten, zodat de zware dozen niet met het volle gewicht op de lichtere dozen komen te staan.

Markeren

Het is natuurlijk makkelijk om te weten wat er in welke doos zit, daarom adviseren wij altijd om even op de doos te zetten wat er precies in zit. Als je dan eens wat nodig hebt uit de opslagruimte kun je dit eenvoudig terug vinden. Ook kun je gelijk zien of er iets breekbaars in de doos zit waar je dan uiteraard nog voorzichtiger mee om gaat.

Meubels

Om uw meubels in de beste kwaliteit te behouden is het handig om deze af te dekken met beschermend materiaal. Zo weet je zeker dat de meubels niet beschadigen tijdens de opslag of het tijdens het transport van de meubels naar de opslag.

Hulpmiddelen

Onze laatste tip is om gebruik te maken van beschikbare hulpmiddelen welke voor iedereen beschikbaar zijn op de opslaglocatie. Hierbij moet je denken aan verschillende soorten steekwagens. Hierdoor hoef je niet met alle zware dozen door de opslag te lopen en kun je eenvoudig de goederen naar je eigen opslagruimte brengen.

Mocht je nu toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van onze opslag specialisten en zij kunnen je dan helpen met alle vragen.