Een opslagruimte kan jou de ideale uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar extra ruimte. Kun jij je spullen niet meer kwijt en staan de hoeken van de kamer bomvol met dozen en andere spullen die je in de hoek gepropt hebt? Zonder dat je je spullen weg hoeft te gooien, kun je extra ruimte maken. Een opslagruimte is hiervoor een goede oplossing. Op een snelle en efficiënte manier kun je je spullen kwijt.

Ben je op zoek naar een ruimte voor een lage prijs? Dan ben je hier ook nog eens aan het goede adres. De prijzen staan op de site waardoor je nooit voor een verrassing komt te staan.

Voor ieder wat wils

Deze ruimtes voor opslag bestaan er in verschillende soorten, maten en prijzen. Storageboxen zijn bijvoorbeeld kleiner dan opslagloodsen. Ben je op zoek naar een ruimte voor alleen je winterkleding? Dan is wellicht een kleine storage box al voldoende. Wil je tijdelijk je inboedel of andere grote meubels opslaan? Dan is een loods of garagebox wellicht een betere oplossing.

Om te berekenen hoeveel ruimte jij nodig hebt voor jouw goederen, kun je een ruimtecalculator gebruiken. Hiermee wordt berekend wat voor soort opslaruimte het beste bij jou past.

Tevens hoef je je geen zorgen te maken of jouw goederen wel in goede handen zijn. Je bent er namelijk van verzekerd dat jouw spullen goed beveiligd zijn. Zo zijn er alarmen, sloten, beveiligers en camera’s die er allemaal voor zorgen dat jouw spullen blijven waar ze staan.
Daarnaast ben je er van verzekerd dat de spullen in goede staat weer terug bij jou komen. Opslagruimtes zijn extra verzekerd op brandgevaar, of schade door extreme weersomstandigheden.

Ruimtes voor iedereen

Ga je dus zeker weten een ruimte huren? Check dan eerst wat voor soort ruimte het beste bij jou past. Ruimtes zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en de daar bij behorende lage prijzen.

Heb je de perfecte ruimte voor jou gevonden? Dan kun je vervolgens zelf gemakkelijk jouw spullen vervoeren naar de goed bereikbare locatie. Zowel met openbaar vervoer als met auto zijn de locaties goed te bereiken.

Opslagruimtes zijn huur voor een langere of kortere periode. Ze staan beschikbaar voor zolang als dat jij deze extra ruimte nodig hebt. Niet alleen voor particulieren maar ook voor zakelijke doeleinden kun je goederen opslaan. Ook bedrijven, scholen en andere instanties kunnen hun inboedel tijdelijk opslaan. Bijvoorbeeld tijdens verbouwingen of vakanties. Check de website om een goedkope ruimte te vinden die bij jou past.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes