Opslagruimte Bleiswijk

Op zoek naar opslagruimte in de buurt van Bleiswijk? Komt u dan gerust eens kijken bij De Rooy Opslag in Bergschenhoek! Op nog geen 5 minuten rijden van Bleiswijk vindt u De Rooy Opslag aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek.

Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u simpelweg gewoon ruimtegebrek? Bij De Rooy Opslag kunt u eenvoudig een opslagruimte huren in de buurt van Bleiswijk. Met opslagruimtes variërend van 2 t/m 12 vierkante meter hebben wij voor elke situatie een passende opslagruimte voor u.

Onze opslaglocatie wordt 24/7 beveiligd door bewakingscamera’s en de opslagruimtes zijn toegankelijk tussen 07:00 en 22:00. Met uw persoonlijke sleutel en slot heeft u altijd toegang tot uw opslagruimte en tot de opslaglocatie zelf. Vanuit Bleiswijk bent u via N209 binnen 5 minuten bij onze opslaglocatie, dus als u op zoek bent naar opslagruimte in de buurt bent u bij De Rooy Opslag aan het goede adres.

Als u schone en droge opslagruimte nodig heeft in de omgeving van Bleiswijk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de opslagruimtes te bekijken. Met de flexibele contracten en scherpe tarieven van De Rooy Opslag, kunnen we samen altijd tot een geschikt oplossing komen voor uw opslag uitdaging.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie over onze opslagruimtes in de buurt van Bleiswijk? Neem dan contact op of kom gerust is langs bij onze opslaglocatie. Wij kunnen geheel vrijblijvend een rondleiding en u verschillende opslagruimtes laten zien.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes