Opslagruimte Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar extra opslagruimte in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Dan is De Rooy Opslag het ideale opslagbedrijf voor uw spullen. Nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Berkel en Rodenrijs is De Rooy Opslag gevestigd aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek.

Met de ruime openingstijden van 07:00 tot 22:00, de verschillende groottes aan opslagmogelijkheden en de flexibele contract is De Rooy Opslag het ideale adres voor zowel tijdelijke als permanente opslag. Woont u in Berkel en Rodenrijs of gaat u verhuizen naar Berkel en Rodenrijs en heeft u tijdelijke opslag nodig voor tijdens de verhuizing of verbouwing? Dan beschikken wij over vele opslag mogelijkheden en kunnen wij u daarin volledig ontzorgen.

Bij De Rooy Opslag heeft u 7 dagen per week onbeperkt toegang tot uw eigen opslagruimte. Met uw persoonlijke keytag heeft u binnen de toegangstijden altijd toegang tot uw spullen. De opslagbox zelf is afgesloten met een persoonlijk slot en sleutel. Daarnaast wordt onze opslaglocatie 24/7 beveiligd door de nieuwe technologie aan beveiligingscamera’s, zodat wij op deze manier een hoge veiligheid op onze locatie kunnen garanderen.

Door onze bedienbare overheaddeur zorgt u er ook voor dat wanneer het regent de spullen droog kunnen worden in -en uitgeladen. Daarnaast staan er nog een aantal hulpmiddelen op locatie beschikbaar, zodat u makkelijk uw spullen naar uw eigen opslagruimte kunt vervoeren.

Bent u op zoek naar een veilige opslagruimte in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, kom dan even langs bij ons op locatie of neem even contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend ook langskomen bij onze opslaglocatie, zodat we u de verschillende opslagruimtes kunnen laten zien.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes