Opslagruimte Bergschenhoek

Extra opslagruimte nodig in Bergschenhoek? Dan kunt u uitstekend terecht bij De Rooy Opslag. De Rooy Opslag is gevestigd aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek en is dus ideaal voor een opslag dichtbij huis. Met de ruime toegangstijden en goede toegankelijkheid is De Rooy Opslag ideaal voor extra opslagruimte in Bergschenhoek.

Door middel van uw eigen slot en sleutel heeft u toegang tot uw eigen opslagruimte. Met de persoonlijke key tag kunt binnen de toegangstijden altijd naar binnen bij de opslaglocatie in Bergschenhoek. De opslaglocatie in Bergschenhoek wordt 24 per dag beveiligd door een alarmsysteem en de nieuwe cameratechnologie, zodat we onze opslagruimtes veilig houden voor iedereen.

Ook voor zakelijke opslag bent u bij De Rooy Opslag in Bergschenhoek aan het juiste aders. Heeft u bijvoorbeeld een goedlopende webshop en heeft u thuis geen ruimte meer voor de opslag van uw voorraad? Of wilt u uw gereedschappen en apparatuur veilig opslaan in een voor u altijd toegankelijke opslagruimte? Dit kan allemaal bij De Rooy Opslag in Bergschenhoek.

Maar ook als u gaat verhuizen, uw scooter binnen wilt zetten of uw huis gaat verbouwen en u tijdelijke opslag nodig heeft. Dan bent u bij De Rooy Opslag in Bergschenhoek aan het goede adres. U kunt al vanaf 1 maand een opslagruimte huren en u kunt de opslagruimte zo lang als u nodig heeft gebruiken. U kunt altijd een ruimte huren vanaf €5,00 per m3 per maand.

Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij De Rooy Opslag in Bergschenhoek? Neem dan gerust contact met ons op en plan een afspraak in om vrijblijvend verschillende opslagruimtes te kunnen bekijken.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes