Op zoek naar een extra opslagplaats?

Voor extra ruimte denk je misschien niet gelijk aan een externe opslagplaats. Dit kan echter wel een ideale oplossing zijn voor wanneer je die ruimte nodig hebt. Niet alleen voor privé gebruik, ook voor zakelijke doeleinden kan dit een perfecte uitkomst zijn. Je kunt hier bijvoorbeeld je archief of inboedel opslaan.

Een ruimte naar jouw wens

Opslagplaatsen kun je vaak tijdelijk huren. Heb je voor slechts een paar maanden dat extra stukje ruimte nodig? Dat kan. Ook kun je voor meerdere maanden een opslagruimte huren.

Niet alleen is de huurperiode flexibel. Tevens kun je op meerdere locaties een ruimte huren. Kies zelf de locatie die dicht bij jou in de buurt licht. Deze locaties zijn goed met het openbaar vervoer of met de auto te bereiken.

Je kunt een plaats geheel naar jouw wensen inrichten. Heb je veel ruimte nodig voor bijvoorbeeld auto’s die je ergens wilt stallen? Dan kun je voor een grotere plaats kiezen zoals een loods. Heb je slechts een storagebox nodig van een paar vierkante meter. Dat kan natuurlijk ook, en dat tegen een goedkope prijs.

In de prijs zit overigens niet alleen de vierkante meters die je huurt. Ook zit daarin beveiliging in begrepen. Zo ben je ten alle tijden verzekerd van goede onderhoud van jouw spullen. De ruimtes zijn goed geïsoleerd waardoor jouw waardevolle spullen bestendigd zijn tegen waterschade, schimmel, maar ook hitte. Zo vind je jouw spullen altijd weer in dezelfde staat terug.

Daarnaast zijn de opslagplaatsen voorzien van goede beveiliging. Dat wil zeggen camera’s, goede sloten, alarmen en beveiligers die jouw spullen bewaken. Zo kun je met een gerust hart jouw spullen achterlaten.

Ga aan de slag

Heb je besloten een opslagplaats te huren? Dan kun je aan de slag gaan met het kiezen van het soort ruimte dat bij jou past. Online kun je nagaan hoe groot de ruimte moet zijn voor jouw spullen. Zo weet je zeker dat al jouw spullen er in passen, en dat je niet extra aan ruimte betaalt.

Vervolgens kun je al jouw spullen inpakken in dozen waarna je ze gemakkelijk kunt vervoeren. Zitten er breekbare spullen tussen? Maak dan gebruik van speciaal verpakkingsmateriaal. Met de auto, gehuurd of van je zelf, of met het openbaar vervoer kun je de locaties met gemak bereiken. Om het je zelf gemakkelijk te maken, kun je wellicht een pomp- of steekwagen huren om het zware tillen te vermijden. Wat je natuurlijk ook kunt doen is een paar sterke armen meenemen of een verhuisbedrijf in huren.

Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is je spullen weer ophalen wanneer je ze weer nodig hebt. In de tussentijd heb je er door de beveiliging geen omkijken naar. Makkelijk toch?

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes