Opslagbox huren?

Heb jij wel eens van een opslagbox gehoord? Misschien heb je hier nog niet eerder aan gedacht toen je bezig was met jouw jaarlijkse schoonmaak. Maar dit kan de perfecte uitkomst zijn wanneer je moeite hebt met het weggooien van bepaalde spullen. Denk dan bijvoorbeeld aan het favoriete speelgoed van jouw kind dat inmiddels het huis al uit is. In een opslagbox kun je al deze herinneringen fijn bewaren.

Bewaar je fijnste momenten op een veilige plek

Opslagboxen bestaan er in verschillende maten. Kwam je nog meer spullen tegen dan alleen de favoriete knuffel van je kind en wil je ook nog een fietsje bewaren waar ook jij als kind op gereden hebt? Je kunt online eenvoudig uitrekenen hoeveel vierkante meter jij nodig hebt aan opslag plaats. Op die manier betaal je nooit te veel en ben je er van verzekerd dat je genoeg ruimte huurt.

Tevens kun je een opslagbox net zo lang huren als dat jij wilt. Ben je tijdens je volgende schoonmaak toch bereid om meer weg te doen. Dan kun je een kleinere ruimte huren of de huur gemakkelijk opzeggen. Net wat jij wilt. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over lange opzegtermijnen waar je aan vast zit.

Misschien zelfs nog belangrijker, jouw herinneringen staan veilig, droog en schoon opgeborgen in één van de boxen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw spulletjes beschimmelen of nat regenen. Daardoor zijn de boxen goed geïsoleerd en beveiligd. Net als tegen diefstal. De persoonlijke sloten, camera’s op het terrein, de alarmen en de beveiliging letten er goed op dat jouw spullen blijven waar jij ze hebt neergezet. Zo kun jij ze zonder zorgen jouw fijnste momenten stallen terwijl je geniet van de extra ruimte die je in jouw huis creëert.

Vraag om advies

Heb je nog niet eerder een opslagbox gehuurd en heb je hier hulp bij nodig? Neem gerust contact op om advies te vragen over de verschillende soorten boxen, tarieven en maten. Op die manier kun je een oplossing vinden dat bij jou past.

Ga je zelf met de auto naar de opslagbox? Zorg dat je spulletjes goed zijn ingepakt. Overweeg of je een steekwagen nodig hebt. Weet je ook niet zeker of het jou zelf lukt de spulletjes naar de box te vervoeren? Dan kun je ook gebruik maken van een verhuisbedrijf. Zij brengen met gemak jouw spulletjes naar de opslagruimte.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes