Opslagruimte Zoetermeer

 

Zoekt u opslagruimte in de buurt van Zoetermeer? Bij De Rooy Opslag bent u aan het juiste adres om uw bezittingen veilig op te slaan. Gelegen op nog geen 15 minuten rijden van Zoetermeer, vindt u De Rooy Opslag aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek. Hierdoor heeft u altijd snel toegang tot uw opslagruimte.

 

Opslag ZoetermeerMet ruime toegangstijden van 07:00 tot 22:00 uur, een breed scala aan opslagruimtes in diverse maten en flexibele contracten, is De Rooy Opslag ideaal voor zowel permanente als tijdelijke opslag. Als u binnenkort naar Zoetermeer verhuist en opslagruimte nodig heeft, voorziet De Rooy Opslag graag in uw behoeften. U bent van harte welkom om vrijblijvend een afspraak te maken en onze opslaglocatie te bezoeken.

 

Bij De Rooy Opslag heeft u onbeperkte toegang tot uw eigen opslagruimte, zeven dagen per week. Met onze handige app kunt u eenvoudig uw reservering beheren, vragen stellen, facturen bekijken en de deuren van de opslaglocatie bedienen. Daarnaast ontvangt u een slot en sleutels om uw opslagbox te openen en te sluiten. De opslagruimte is 24/7 beveiligd met cameratoezicht, een inbraakalarm en regelmatige inspecties met speurhonden om maximale veiligheid te waarborgen.

 

Dankzij de ruime overheaddeur kunt u bij De Rooy Opslag ook bij regen droog uw spullen laden en lossen. Handige karretjes, steekwagentjes en hondjes staan altijd klaar om het transport van uw spullen door de opslag eenvoudig te maken. Voor huurders op de eerste verdieping is er bovendien een goederenlift beschikbaar, waardoor u niet de trap op hoeft met uw volledige inboedel.

 

Op zoek naar opslagruimte op nog geen 15 minuten rijden van Zoetermeer? Maak snel een afspraak en ontdek onze opslagruimtes. Twijfelt u over de benodigde grootte? Kom gerust langs, zodat we u verschillende formaten kunnen laten zien en u zeker de juiste opslagruimte kunt kiezen.