Opslagruimte Schiebroek

 

Ben je op zoek naar een goed beveiligde opslag voor uw inboedel? Of gaat u binnenkort verhuizen en heeft u tijdelijk wat extra opslagruimte nodig? Bij De Rooy Opslag bent u dan aan het juiste adres, op nog geen 10 minuten rijden vanaf Schiebroek vindt u De Rooy Opslag. De Rooy Opslag is gevestigd aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek. De opslag is dus ideaal als u in Schiebroek woont, want binnen 10 minuten ben je bij je eigen opslagruimte.

 

Door de ruime roldeur kunt u eenvoudig een stukje met de auto naar binnen rijden, zodat u altijd droog kan laden en lossen. Voor het gemakt zijn er in de opslag ook altijd karretjes, hondjes en steekwagentjes aanwezig om zo eenvoudig uw spullen te verplaatsen naar uw opslagruimte. Als uw opslagruimte zich bevindt op de 1e verdieping hebben wij een gloednieuwe goederenlift voor u ter beschikking. Zo kunt u gemakkelijk uw spullen naar uw eigen opslagruimte brengen en hoeft u niet met zware spullen de trap op.

 

Opslag SchiebroekOok de veiligheid van onze opslag proberen wij zo goed mogelijk te waarborgen. Zo is de opslag voorzien van 24/7 camerabeveiliging en inbraaksignalering. Op deze manier houden we de opslaglocatie zo veilig mogelijk voor iedereen. Daarnaast zijn er ook een aantal keer per jaar speurhonden inspecties.

 

Door de ruime openingstijden, van 07:00 tot 22:00, van onze opslag heeft u onbeperkt toegang tot uw eigen opslagruimte. U kunt 7 dagen per week terecht om uw eigen spullen te halen en te brengen naar de opslag. Via onze handige app heeft u op uw telefoon een overzicht van uw contract, de facturen, maar ook kunt u via de app de deuren van de opslag bedienen. En als u uw contract wilt opzeggen, kunt u ook dit eenvoudig via de app doen.

 

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de omgeving van Schiebroek en bent u enthousiast geworden over De Rooy Opslag? Bel dan gerust om een afspraak te maken en dan kunt u geheel vrijblijvend een keer komen kijken bij onze opslagruimtes. Bent u er nog niet helemaal uit welke opslagruimte u precies nodig heeft? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom om eens te komen kijken. Voor opslagruimte in de buurt van Schiebroek belt u naar De Rooy Opslag via 010-8080184.