Opslagruimte Pijnacker

 

Bent u op zoek naar opslagruimte in de omgeving van Pijnacker? Dan is De Rooy Opslag het geschikte bedrijf om uw spullen veilig op te slaan. De Rooy Opslag nog geen 15 minuten rijden vanaf Pijnacker is De Rooy Opslag gevestigd aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek. Zo kunt u altijd snel bij uw spullen.

 

Dankzij de ruime toegangstijden van 07:00 tot 22:00, het grootte aanbod aan verschillende maten opslagruimtes en de flexibele contracten kan De Rooy Opslag het ideale adres zijn voor zowel permanente als tijdelijke opslag. Ook als u binnenkort gaat verhuizen naar Pijnacker en u heeft daar geschikte opslag voor nodig kan De Rooy Opslag goed voorzien in deze behoefte. U bent altijd welkom om een afspraak te maken om vrijblijvend te komen bij onze opslag locatie.

 

Opslag PijnackerBij De Rooy Opslag heeft u onbeperkt 7 dagen per week toegang tot uw eigen opslagruimte. U mag zo vaak als u wilt uw eigen opslagruimte in. Door middel van onze handige app kunt u in een oogopslag alles vinden aangaande de reservering van uw opslagruimte en kunt u eenvoudig vragen stellen, facturen inzien en de deuren bedienen van de opslaglocatie. Daarnaast krijgt u uiteraard een slot en sleutels om uw eigen opslagbox te kunnen openen en af te kunnen sluiten. De opslag wordt 24/7 beveiligd door beveiligingscamera, buiten de openingstijden gaat automatisch het inbraakalarm in werking en een aantal keer per jaar maken wij gebruik van speurhonden om de opslag voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

 

Door de ruime overheaddeur van de opslag kunt u zelf als het regent droog uw spullen in en uit laden. Verder staan er ook altijd wat handige karretjes, steekwagentje en hondjes om uw spullen eenvoudig door de opslag te kunnen vervoeren. Voor de huurders met een opslagruimte op de eerste verdieping is er tevens een goederenlift aanwezig waar je gebruikt van kunt maken, zo hoeft u niet met heel uw inboedel de trap op en de opslag door.

 

Bent u op zoek naar een opslagruimte op nog geen 15 minuten rijden vanaf Pijnacker? Maak dan snel een afspraak en kom langs om onze opslagruimtes eens te komen bekijken. Twijfelt u over de grootte van de opslagruimte? Ook dan kunt u langskomen en kunnen wij u verschillen groottes laten zien, zodat u zeker weet dat u de juiste opslagruimte kunt kiezen.