Opslagruimte Hillegersberg

 

Heeft u thuis te weinig ruimte en bent u op zoek naar een veilige opslagplek voor uw spullen vlakbij Hillegersberg? Bij De Rooy Opslag bieden wij flexibele opslagruimtes voor een eerlijke prijs en kunt u uw spullen veilig opslaan. Op zo’n 10 minuten rijden van Hillegersberg is De Rooy Opslag gevestigd aan de Warmoeziersweg 16 in Bergschenhoek. Ideaal voor als uw snel vanuit Hillegersberg bij uw spullen wilt zijn.

 

Of u nou tijdelijk opslagruimte nodig heeft in verband met een verhuizing of verbouwing of permanent een opslag nodig hebt voor uw kerstspullen? Het kan allemaal opgeslagen worden bij De Rooy Opslag op een steenworpafstand van Hillegersberg. U heeft 7 dagen per week onbeperkt toegang tot uw eigen opslagruimte. Onze ruime toegangstijden zijn van 07:00 tot 22:00, 7 dagen per week.

 

Opslag HillegersbergBij De Rooy Opslag hebben wij vele verschillende de maten opslagruimtes, zo is de kleine opslagruimtes 3 kubieke meter de grootste opslagruimte is 50 kubieke meter en alles wat daar tussen zit. Door onze 24/7 camerabeveiliging is De Rooy Opslag ook op het gebied van veiligheid uitgerust met de nieuwste camera’s. Daarnaast is er uiteraard ook buiten de toegangstijden een inbraakalarm acties en zullen er een aantal keer per jaar speurhondeninspecties plaats vinden. Dit alles doen wij om de opslagruimtes zo veilig mogelijk te houden voor iedereen.

 

Via de handige app kunt u eenvoudig allerlei zaken rondom uw eigen opslagruimte inzien. Zo kunt u uw contract nog eens rustig nalezen, alle facturen nog eens inzien en u kunt zelfs via de app de deuren van de opslaglocatie bedienen. Daarnaast krijgt u voor uw eigen opslagruimte natuurlijk een persoonlijk slot en sleutels, zodat alleen u toegang heeft tot uw eigen opslag.

 

Dus woont u in Hillegersberg en bent u op zoek naar een tijdelijke of permanente opslagruimte? Schroom dan niet en neem contact op met De Rooy Opslag. Samen gaan wij dan kijken wat voor u de beste opslagruimte is. U kunt natuurlijk ook altijd op afspraak langskomen om de ruimtes te bekijken en mocht u twijfelen dus verschillende maten kunnen wij u uiteraard wat verschillen maten laten zien en voorzien van passend advies.