Opslagruimte nodig voor uw scooter of motor?

Bij De Rooy Opslag is het ook mogelijk om uw motor te stallen. Uw motor staat bij De Rooy Opslag overdekt en in uw eigen opslagruimte, zodat u er 7 dagen per week tussen de toegangstijden bij kunt komen. Met een handige motormover is uw motor eenvoudig te verplaatsen tussen de gangen en kunt u uw motor eenvoudig in -en uitrijden.

Bent u op zoek naar een motorstalling in de omgeving van Bergschenhoek, Bleiswijk of Berkel en Rodenrijs dan bent u bij De Rooy Opslag aan het juiste adres. De motorstalling is 7 dagen per week onbeperkt toegankelijk van 07:00 tot 22:00. Door de handige overheaddeur en de juiste hulpmiddelen kunnen u eenvoudig uw motor of scooter naar binnen rijden en vanaf daar met de motormover uw motor gemakkelijk uw eigen box inrijden.

Door onze flexibele contracten en scherpe tarieven huurt u al eenvoudig vanaf 1 maand een opslagruimte. Dit is dus ook ideaal voor een eventuele winterstalling van uw motor of scooter. Mocht u het hele jaar een ruimte nodig hebben om uw motor of scooter te stallen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Wij helpen u graag aan de juiste opslagruimte voor uw motor of scooter.

Uw scooter of motor staan bij De Rooy Opslag veilig en droog gestald. Zo worden de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt door de nieuwste bewakingscamera’s en daarnaast is de opslaglocatie uitgerust met een nieuwe alarmsysteem wat automatisch buiten de toegangstijden in werking treedt. We beschikken over verschillende maten opslagruimtes, dus mocht u naast uw motor of scooter nog meer willen opslaan is dat geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om meerdere scooters of motor in eenzelfde opslagruimte op te slaan.

Bent u op zoek naar een veilige motorstalling of opslagruimte voor uw scooter in de omgeving van Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk? Neem dan gerust even contact met ons op of maak een afspraak om de opslagruimtes bij ons op locatie te komen bekijken. Wij kunnen u dan geheel vrijblijvend verschillende opslagruimtes laten zien, zodat we de juiste ruimte voor uw situatie kunnen kiezen.

Bekijk hier de beschikbare opslagruimtes