Op zoek naar een garagebox?

Ben jij een verzamelaar van grote items maar heb je er thuis de ruimte niet voor? Dan heb je geluk. In een garagebox kun je jouw collectie veilig bewaren en ben je verzekerd van goede omstandigheden.

Dit soort boxen zijn in de meeste gevallen statisch en staat dan ook op een vaste plek. De locaties zijn echter goed te bereiken met auto alsook met het openbaar vervoer. Zo kun je gemakkelijk jouw collectie komen bewonderen.

Veilig en vertrouwd

De boxen zijn in goede staat waardoor jouw verzameling in een goede conditie blijft en niet wordt aangetast door het weer. Dat wil zeggen dat de boxen weerbestendig zijn waardoor jouw collectie geen waterschade op zal lopen. Overigens geldt dit ook voor hitte of juist de kou, ook hier zal jouw verzameling geen last van hebben.

In een garagebox kun je natuurlijk veel meer opslaan dan alleen jouw collector items. Je kunt er allerlei spullen stallen. Zoals je inboedel, een archief, banden of je kunt er je hobby uitoefenen. Een perfecte plek om jouw eigen plekje van te maken en hier ongestoord je eigen gang te kunnen gaan.

Ben je ondernemer? Dan is het wellicht interessant voor jou dat garageboxen vaak een eigen postadres hebben. Hierdoor kun je de ruimte ook gebruiken als werkplek. Ben je een ochtend of toch een avond mens? De boxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Zo plan je gemakkelijk je eigen dagen in.

Per slot van rekening hoef je hoeft niet bang te zijn dat jouw verzameling of andere spullen gestolen worden. Met een persoonlijk slot, alarmen, camera beveiliging en personeel wordt jouw spullen goed beveiligd. Voor nog meer zekerheid kun je natuurlijk altijd een extra verzekering afsluiten.

Te huur in een handomdraai

Een garagebox is een makkelijke manier om jouw spullen goedkoop op te slaan. Jouw kostbare collectie staat hier veilig en beschut tegen allerlei weersomstandigheden. De units zijn af te stemmen op jouw wensen. Ben je een verzamelaar van grotere collector items? Dan kun je een grotere box huren dan wanneer je een postzegelverzameling hebt. Natuurlijk zijn deze boxen ook te huren voor andere doeleinden. Je kunt er ook met gemak dozen of bijvoorbeeld meubels in kwijt. Of zelfs je onderneming.

Op de website kun je gemakkelijk de prijzen per box zien. Heb je toch nog vragen over de locaties, tarieven of maten? Schroom niet en neem gerust contact op voor advies.

Bekijk hier onze beschikbare opslagruimtes